Montera Calix eller Webasto elektriska motorvärmare i Göteborg

Alla vet att fordon och trafik har en stor påverkan på miljön. En motor som kallstartas ger upphov till betydligt större utsläpp av koldioxid än en förvärmd motor. Med en motorvärmare från oss kör du både miljömedvetet och ekonomiskt. En varm motor drar mindre bränsle.

Att få sätta sig i varm bil och slippa skrapa, det är också en härlig känsla. Lägger hellre den tiden på morgonkaffet och familjen var det någon som, och min gissning är att även du håller med.

Eftermontering av värmare i bil

Eftermontera - värmare

Segerlöfs säljer & monterar idag kompletta system för värmning av personbilar. Vi levererar kupévärmare samt motorvärmare med anpassat kablage direkt till biltillverkarnas montering i fabrikat.

Få ett prisförslag

Felsökning - värmare

Korta körningar och många stopp i kombination med strömkrävande utrustning, t.ex. bakgavellyft eller belysning i buss, sätter hård press på fordonets batteri.  Vi hjälper dig hitta eventuellt fel.

Få ett prisförslag
Segerlöfs i Göteborg utför service av värmare på bilar

Service - värmare

Utför service på parkeringsvärmare eThermo Top Eco och Calix för säker drift året om. Värmaren drivs med el, tar snabbt bort is från rutorna och förvärmer effektivt motorn. 

Få ett prisförslag

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.