Proffs på bränsledrivna parkeringsvärmare

Vi felsöker, utför service & reparation samt eftermonterar Webasto och Eberspächer i samtliga fordon

Alla vet att fordon och trafik har en stor påverkan på miljön. En motor som kallstartas ger upphov till betydligt större utsläpp av koldioxid än en förvärmd motor. Med en eftermonterad motorvärmare från Webasto eller Eberspächer via oss på Segerlöfs, kör du både mer miljömedvetet och ekonomiskt då en varm motor även drar mindre bränsle. Att få sätta sig i varm bil och slippa skrapa, det är också en härlig känsla, lägger hellre den tiden på morgonkaffet och familjen sa någon.

Starta din bensin eller dieselvärmare med hjälp av telefonen

Eftermontera av parkeringsvärmare

Segerlöfs säljer & monterar idag kompletta system för värmning av personbilar. Vi eftermonterar värmare från bland annat Webasto, och enligt orginalutseende och funktion för just din bilmodell.
Mer om parkeringsvämare hittar du HÄR:

Få ett prisförslag
Eftermontage av kylaggregat i transportbil

Felsökning av parkeringsvärmare

Startar inte värmaren! Ingen signal? Ryker den onormalt? Vi hjälper dig att lösa ditt problem. Boka tid för felsökning! Vi har lång erfartenhet av felsökning på bränsledrivna parkeringsvärmare från Webasto och Enerspächer.

Få ett prisförslag
Starta din bensin eller dieselvärmare med hjälp av en fjärrkontroll

Service av parkeringsvärmare

Kontakta oss gärna genom att skicka ett meddelande via vårt mejlformulär där du beskriver ditt önskemål eller problem närmare. Vi kommer att återkomma ganska snart med förslag på en lösning.

Få ett prisförslag

Såhär gör du för att lösa problem avseende bilkyla, bilvärmare & båtvärmare

Kontakta Segerlöfs och i samband lämnar du regnr, bil- husbilsmärke eller båtvärmare så får du snabb hjälp.