Kylbil - bygger transportbilar med kyl-, frys- och värmebehov - Segerlöfs

Få en effektiv klimatanläggning eller ett rejält kylaggregat till lastbilen, din privata bil, eller husbilen. Vår verkstad hjälper dig med allt, från montering och reparation till service av både värme och kyla. 

Eftersom vi har arbetat med kylanläggningar för transportbilar ända sedan 1990 kan vi leverera anläggningar för både små och stora kyl- och frysbehov. Vi installerar dessutom värme för hytt och lastutrymme. Vi på Segerlöfs representerar bl.a. Thermo King på den tunga sidan och Diavia, Frigosoft/Webasto på den lätta sidan. Oavsett vad du än behöver kan du därför vända dig till oss för hjälp.

 

Rätt kyl- & värme aggregat och rätt inredning efter behov & inkl. montering i din transportbil

Vi erbjuder helentreprenad på byggnation av kylbilar och frysbilar, både chassi som originalskåp. Segerlöfs i Göteborg säljer, monterar och servar specialutrustning till transportbilar samt andra fordon. Med mer än 65 år i branschen är vi din självklara leverantör av professionella helhetslösningar för fordon och kylbilar av olika slag.

Kylbil / Transportkyla & Transportbil med värme

Skåpbil som byggts om med ett skåp med kylaggregat

Vi bygger skåp ihop med kylaggregat som täcker alla behov. Oavsett bilmodell, skåpstorlek och effektkrav får du alltid rätt lösning genom oss. För att kylaggregat ska bibehålla sin driftsäkerhet är det viktigt med regelbunden och korrekt utförd service. 

På Segerlöfs har vi mångårig erfarenhet inom området: allt från nybyggnationer, eftermonteringar och felsökningar till reparationer och service. Vi är helt enkelt experter på transportkyla. Segerlöfs bilutrustning levererar driftsäkra arbetsfordon. Kontakta oss idag.

Transportbil som fått en service av sin klimatanläggning hos Segerlöfs i Göteborg

Expertis inom kylbilskonstruktion

Välkommen till Segerlöfs, din pålitliga partner när det kommer till kylbilar. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att bygga kylbil som uppfyller dina specifika behov. Drömmer du om att bygg din egen kylbil? Vi guidar dig genom varje steg, från design till färdigställande. Vårt team erbjuder även kylbilsservice för att säkerställa att din kyl bil alltid fungerar optimalt. Oavsett om du behöver kyl till bil eller fullständig service, är vi här för att hjälpa dig.

 

Kvalitetslösningar för kylaggregat bil

På Segerlöfs förstår vi vikten av att ha ett pålitligt kylaggregat bil. Våra tjänster inkluderar inte bara försäljning utan även service av kylaggregat för att säkerställa att ditt system alltid är i toppskick. Vårt team av experter hanterar montering kylaggregat med precision, så att du kan vara trygg i vetskapen om att ditt kylsystem är installerat korrekt.

Saknar du riktig effekt i din klimatanläggning? AC-system behöver normalt ses över med jämna mellanrum för att fungera optimalt. Vi på Segerlöfs bilutrustning har lång erfarenhet av att fylla på, felsöka och reparera fel på AC/ACC. Välkommen att boka tid för påfyllning och service av klimatanläggningen i din bil.

Prisförslag kylbil eller transportvärme

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
-25
0
+2
+8