Felsökning, reparation & service av båtvärmare Stockholm

Segerlöfs erbjuder felsökning, reparation & service på båtvärmare, säljer nya brännare från Webasto, Ardic, Eberspächer och Wallas till Stockholm med omnejd. Våra kunder är privatpersoner som båtförsäljare och för oss är det viktigt att vara noggrann. Vi år kända i båtbranschen för hög kvalitet och vi ställer alltid höga krav på egna arbetet. Du skickar värmaren till oss, så sköter vi resten. Vi säkrar en härlig båtsäsong och båtsemester. Skickar och tar emot från hela Sverige. Returfrakt till självkostnadspris. Använd formuläret nedan.

  • Tar emot lösa värmare

  • Erfaren felsökning sedan 50 talet

  • Retur inom 2-3 veckor

Vi har erfarenhet sedan 1950 av båtvärme & båtvärmare

Wallas båtvärmare

Wallas Stockholm

Eraren felsökning, reparation & service på  båtvärmare. Det finns även miljövänliga smarta produkter från Wallas - såsom värmare, spisar och ugnar lämpade för fritidsbåtar, fritidsfordon, trailer, små hus och stugor.

En båtvärmare

Webasto Stockholm

Segerlöfs erbjuder  felsökning, reparation & service på webasto båtvärmare. Upptäck skönheten med en vinter till havs genom att förlänga båtsäsongen med en nyservad värmelösning från Webasto ombord.

Värmare för båt

Eberspächer Stockholm

Felsökning, reparation & service på Ebersprächer sedan 1950. Med deras marina värmare får du högsta komfort, oavsett om du har segel- eller motorbåt. Förhindrar definitivt att det bildas kondensvatten. Vi ger dig tips på båtvärmare.

Båtvärmare

Ardic Stockholm

Vi på Segerlöfs är experter på båtvärmare. Många modeller & utföranden från Ardic. Felsökning, reparation & service. Reparera din båtvärmare hos oss oavsett vart du bor i Sverige, snabba leveranser året om. Ditt proffs på båtvärme.

Vi uppskattar era åsikter

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker därför värdesätter vi era tankar väldigt högt.

Lämna gärna en recension

Lämna en recension

Hjälpsam personal

Hjälpsam personal

Andreas - 17/07/2019

Rent och snyggt i verkstan

Kollade ACn, bra utrustning och analys.

Mats - 20/11/2019

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar vardagar under våra öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare

Expertis inom kylbilskonstruktion

Välkommen till Segerlöfs, din pålitliga partner när det kommer till kylbilar. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att bygga kylbil som uppfyller dina specifika behov. Drömmer du om att bygg din egen kylbil? Vi guidar dig genom varje steg, från design till färdigställande. Vårt team erbjuder även kylbilsservice för att säkerställa att din kyl bil alltid fungerar optimalt. Oavsett om du behöver kyl till bil eller fullständig service, är vi här för att hjälpa dig.

 

Kvalitetslösningar för kylaggregat bil

På Segerlöfs förstår vi vikten av att ha ett pålitligt kylaggregat bil. Våra tjänster inkluderar inte bara försäljning utan även service av kylaggregat för att säkerställa att ditt system alltid är i toppskick. Vårt team av experter hanterar montering kylaggregat med precision, så att du kan vara trygg i vetskapen om att ditt kylsystem är installerat korrekt.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.