AC-service & AC-reparationer på bilar & husbilar i Göteborg

Välkommen till Segerlöfs – Din Partner för AC-Service i Göteborg!

Välkommen till Segerlöfs, servicscenter för AC-service i Göteborg! Vi är originalet när det gäller AC-service och vi tar ac problem på största allvar. Med specialisering på AC & ACC i fordon och över 50 års erfarenhet av AC-reparationer, kan du lita på att din bil är i erfarna och pålitliga händer. Våra starka globala leverantörsrelationer ger oss tillgång till de bästa produkterna och teknologierna för din AC-service. Oavsett om du kör Volvo, VW, Audi, Mercedes, Toyota, Seat, BMW eller andra märken, gamla eller nya fordon, är vi experter på AC-felsökning och reparationer. Våra skickliga tekniker är dedikerade till att återställa din bils AC till toppskick. Lämna över din bil till Segerlöfs nästa gång din AC behöver översyn. Våra erfarna tekniker sätter bilens prestanda i förarsätet och ser fram emot att hjälpa dig och din bil med AC-service i Göteborg! Vi finns i strax intill Älvsborgsbron 5-10 minuter från city när du kommer med din bil för AC service i Göteborg. Boka tid redan idag och kom till oss på Ovädersgatan 5.

 

Detta ingår alltid i AC-service:

Trycktest av systemet för att kontrollera otätheter,  Kontroll av rör, Kontroll av anslutningar, Kontroll av samlingspunkter, Kontroll av fastsättning, Kontroll av kompressor, Kontroll av drivrem och fläkt, Tömning och torkning av systemet, Vakuumtest, Påfyllning av eventuell extra köldmedium, Spårmedel och kompressorolja, Test av kylegenskap innan och efter service, Professionell mekanisk rådgivning via Segerlöfs.

Ac service / reparation 2095 kr inkl. moms - proffs på Ac 

Kontroll eventuellt läckage & felsökning
1. Kontroll AC/ACC

2. Kompressor startar

3. Kontroll gas i system

4. Tömmer system / trycktestar /fyller

5. Konstatera ev problem / offert reparation

6. Fyller på med gas inkl. spårmedel

Kund testkör nu bilen under 4-5 veckor

Gratis efterkontroll

7. Om problem kvarstår. felsöker efter läckage /fel och erbjuder gratis offert för reparation av AC / ACC.

 

Kostnad för eventuell reparation tillkommer, pris beroende på fel. Priset 2095 kr är "gamla" gasen (R134a) med 600 g, En lite nyare bil med "nya" gasen (R1234yf) med 500 g kostar det med moms 2938:-.

Tidsbokning AC service

AC Kontroll och AC påfyllning i Göteborg - Prisförfrågan/offert

Anställd på Segerlöfs utför en AC-service på en bil.

Saknar du riktig effekt i din klimatanläggning? AC-system behöver normalt ses över med jämna mellanrum för att fungera optimalt. Vi på Segerlöfs bilutrustning har lång erfarenhet av att fylla på AC, felsöka och reparera fel på AC/ACC. Välkommen att boka tid för påfyllning och service av klimatanläggningen i din bil. För prisförfrågan eller boka tid. Klicka HÄR

 

Eftermontering & service av AC & värmare i husbil & båt

Vi på Segerlöfs säljer och eftermonterar AC i bodelen i din husbil. Kontakta gärna oss för en offert. – boka tid  idag

 

Vi utför även husbilsservice! Din husbil bör lämnas in för AC-service och underhåll värmare inför varje säsong för att se till att allt fungerar bra inför årets resor. Vi går igenom alla kontrollpunkter och kan byta ut de delar som behövs kring din ac eller bovärmare.

AC-reservdelar - stort sortiment hemma på hyllan

Vi erbjuder helentreprenad på eftermontering av AC & ACC, både chassi som originalskåp. Vi kan även erbjuda ett stort utbud av AC- & ACC-reservdelar till de allra flesta bilmodeller. Segerlöfs i Göteborg säljer, monterar och servar specialutrustning till transportbilar samt andra fordon. Med mer än 65 år i branschen är vi din självklara leverantör av professionella helhetslösningar för bilar såsom Volvo, Audi, Mercedes-Benz, Fiat, Citroën mfl. Få den hjälp just din verksamhet behöver – boka tid idag.

Såhär gör du för att lösa problem avseende bilkyla och ac problem

Kontakta Segerlöfs och i samband lämnar du regnr, bil- husbilsmärke eller båtkyl så får du snabb hjälp.

Välkommen till Segerlöfs – Välj oss som ac reparatör för ditt fordon

Erbjuder din AC en kylning som är långt ifrån optimal? Oroa dig inte längre! Vi är stolta över att vara originalet när det gäller AC-service i Göteborg och vi står redo att ta hand om ditt problem med expertis och engagemang.

 

Specialister på AC & ACC i fordon: Med en dedikation till exklusivt fokusera på AC och ACC i fordon, garanterar vi att ditt älskade fordon är i seriösa och kunniga händer.


Över 50 års erfarenhet: Segerlöfs har varit ledande inom AC-reparationer i Göteborg sedan 1978. Vår imponerande 50-åriga erfarenhet är grunden för vårt rykte för enastående service och resultat.


Globala leverantörsrelationer: Vi har etablerat starka och pålitliga kontakter med leverantörer över hela världen, vilket ger oss tillgång till de bästa produkterna och teknologierna för din AC-service.


Oavsett märke och modell: Våra erfarna tekniker är experter på AC-reparationer för alla bilmärken och modeller, från Volvo och VW till Audi, Mercedes, Toyota, Seat, BMW och många fler – oavsett om det är en äldre modell eller toppmodern.


Professionell AC-felsökning & reparation: Vi är stolta över vår skicklighet när det gäller att diagnostisera och reparera AC-problem. Lita på oss för att återställa din bil's AC till toppskick!


Så nästa gång din AC behöver uppmärksamhet, lämna över den till Segerlöfs. Vi sätter din komfort och bilens prestanda i förarsätet och ser fram emot att få tjäna dig med vår överlägsna AC-service i Göteborg!