Om Segerlöfs - proffs på bilkyla & bilvärme

Vi på Segerlöfs säljer, monterar och servar det mesta som ingår i specialutrustning för fordon och kylbilar av olika slag. Vi är verksamma i bilbranschen sedan 1950 och redan 1966 började vi specialisera oss på fordonsklimat på värmaresidan och 1978 med luftkonditionering. 


Som ett led i vår strävan att vidareutveckla oss och att kunna erbjuda våra kunder andra intressanta och kompetenskrävande produkter och tjänster arbetar vi sedan 1990 med kylanläggningar för transportbilssektorn. Vi representerar bland annat Thermo King på den tunga sidan och Diavia, Frigosoft/Webasto på den lätta sidan och kan erbjuda anläggningar från de minsta till de största kyl- och frysbehoven. Vi kan även göra helentrepenaden på byggnation av kylbilar och frysbilar såväl chassi som originalskåp.

Naturligtvis kan vi även utrusta fordonen med värme för motor, hytt och lastutrymme, backTV, farthållare samt 220 volts generator och Dometic elverk, Defa och redKnows GSM, GPS larm och söksystem, Econen färddatorsystem som hjälper till att sänka driftkostnader och tillsammans med Ecoread och Ecoread Manager medverkar till att finna besparingspunkter. En annan produkt som medverkar till säkrare körning är Dräger alkolås som är marknadsledande. Alla produkter säljs, servas och monteras av oss.Vår affärsidé är att kunna erbjuda färdiga koncept som på professionellt sätt svarar mot våra kunders krav och behov, till bra priser och med högsta möjliga kvalitet. Det är ofta den mest ekonomiska lösningen att låta oss utrusta bilen med all specialutrustning. Ring oss för diskussion om prisuppgifter och när det gäller kyl- och frystransportutrustning, ring oss ALLTID så att rätt isolering, kylaggregat för kylbilar och kringutrustning offereras.

Kontakta oss på Segerlöfs

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.