Proffs på bränsledrivna parkeringsvärmare - felsöker, utför service & reparation,  eftermonterar  Eberspächer och Webasto i samtliga fordon

Alla vet att fordon och trafik har en stor påverkan på miljön. En motor som kallstartas ger upphov till betydligt större utsläpp av koldioxid än en förvärmd motor. Med en motorvärmare från oss kör du både miljömedvetet och ekonomiskt..En varm motor drar mindre bränsle.

Att få sätta sig i varm bil och slippa skrapa, det e också en härlig känsla, lägger hellre den tiden på morgonkaffet och familjen sa någon.

Eftermontera - värmare

Segerlöfs säljer & monterar idag kompletta system för värmning av personbilar. Vi eftermonterar värmare enligt orginalutseende och funktion för just  din bilmodell. Mer om parkeringsvämare hittar du HÄR:

Felsökning - värmare

Startar inte värmaren! Ingen signal? Ryker den onormalt? Vi hjälper dig att lösa ditt problem. Boka tid för felsökning! Vi har lång erfartenhet av felsökning på bränsledrivna parkeringsvärmare från Webasto och Enerspächer.

Service - värmare

Kontakta oss gärna genom att skicka ett meddelande via vårt mejlformulär där du beskriver ditt önskemål eller problem närmare. Vi kommer att återkomma ganska snart med förslag på en lösning.

Få ett prisförslag