Proffs på bränsledrivna parkeringsvärmare - Vi felsöker, utför service & reparation samt eftermonterar Webasto och Eberspächer i samtliga fordon

Alla vet att fordon och trafik har en stor påverkan på miljön. En motor som kallstartas ger upphov till betydligt större utsläpp av koldioxid än en förvärmd motor.

Med en eftermonterad motorvärmare från Webasto eller Eberspächer via oss på Segerlöfs, kör du både mer miljömedvetet och ekonomiskt då en varm motor även drar mindre bränsle.

Att få sätta sig i varm bil och slippa skrapa, det är också en härlig känsla, lägger hellre den tiden på morgonkaffet och familjen sa någon.

Starta din bensin eller dieselvärmare med hjälp av telefonen

Eftermontera av parkeringsvärmare

Segerlöfs säljer & monterar idag kompletta system för värmning av personbilar. Vi eftermonterar värmare från bland annat Webasto, och enligt orginalutseende och funktion för just din bilmodell.
Mer om parkeringsvämare hittar du HÄR:

Få ett prisförslag
Eftermontage av kylaggregat i transportbil

Felsökning av parkeringsvärmare

Startar inte värmaren! Ingen signal? Ryker den onormalt? Vi hjälper dig att lösa ditt problem. Boka tid för felsökning! Vi har lång erfartenhet av felsökning på bränsledrivna parkeringsvärmare från Webasto och Enerspächer.

Få ett prisförslag
Starta din bensin eller dieselvärmare med hjälp av en fjärrkontroll

Service av parkeringsvärmare

Kontakta oss gärna genom att skicka ett meddelande via vårt mejlformulär där du beskriver ditt önskemål eller problem närmare. Vi kommer att återkomma ganska snart med förslag på en lösning.

Få ett prisförslag

Expertis inom kylbilskonstruktion

Välkommen till Segerlöfs, din pålitliga partner när det kommer till kylbilar. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att bygga kylbil som uppfyller dina specifika behov. Drömmer du om att bygg din egen kylbil? Vi guidar dig genom varje steg, från design till färdigställande. Vårt team erbjuder även kylbilsservice för att säkerställa att din kyl bil alltid fungerar optimalt. Oavsett om du behöver kyl till bil eller fullständig service, är vi här för att hjälpa dig.

 

Kvalitetslösningar för kylaggregat bil

På Segerlöfs förstår vi vikten av att ha ett pålitligt kylaggregat bil. Våra tjänster inkluderar inte bara försäljning utan även service av kylaggregat för att säkerställa att ditt system alltid är i toppskick. Vårt team av experter hanterar montering kylaggregat med precision, så att du kan vara trygg i vetskapen om att ditt kylsystem är installerat korrekt.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.