Montering och Service av Parkeringsvärmare Göteborg

Segerlöfs i Göteborg är specialister på fordonsvärme som parkeringsvärmare i bilar, husbilar och transportbilar. Vi utför originalmontering, service och felsökning på personbilar, terrängbilar, suv fordon, minibussar, transportbilar, husbilar, lastbilar, bussar, ambulanser, entreprenadmaskiner & skogsmaskiner. Vi har varit en partner med Eberspächer & Webasto sedan 50-talet och utför snygga jobb och har lång erfarenhet av montering, service och felsökning av parkeringsvärmare.

Bil utrustad med parkeringsvärmare som hjälper till att värma upp bilen och hålla bilen snö och isfri

Dieselvärmare

Du vet väl att du kan eftermontera en dieselvärmare i efterhand. Hos Segerlöfs kan du få orginalmonterad dieselvärmare på nästan alla bilfabrikat.

Montera dieselvärmare

Bensinvärmare

Det är som inga problem att låta en fackman eftermontera en bensinvämare, det görs varje dag och mycket för att det är bekvämt och sparar på bil & miljö.

Montera bensinvärmare

Elektrisk bilvärmare

Med en motorvärmare minskas motorslitaget, bränsleekonomin blir bättre, motorn startar lättare och färre skadliga avgaser släpps ut. Vi moterar Calix värmare.

Montera bilvärmare

Service Bilvärmare

Boka service av er bilvärmare via vårt mejlformulär där du beskriver önskad service eller problemet närmare. Segerlöfs i Göteborg finns här för dig och din bil.

Boka Service

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar vardagar under våra öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Diesel
Bensin
El-värmare

Expertis inom kylbilskonstruktion

Välkommen till Segerlöfs, din pålitliga partner när det kommer till kylbilar. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att bygga kylbil som uppfyller dina specifika behov. Drömmer du om att bygg din egen kylbil? Vi guidar dig genom varje steg, från design till färdigställande. Vårt team erbjuder även kylbilsservice för att säkerställa att din kyl bil alltid fungerar optimalt. Oavsett om du behöver kyl till bil eller fullständig service, är vi här för att hjälpa dig.

 

Kvalitetslösningar för kylaggregat bil

På Segerlöfs förstår vi vikten av att ha ett pålitligt kylaggregat bil. Våra tjänster inkluderar inte bara försäljning utan även service av kylaggregat för att säkerställa att ditt system alltid är i toppskick. Vårt team av experter hanterar montering kylaggregat med precision, så att du kan vara trygg i vetskapen om att ditt kylsystem är installerat korrekt.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.