Parkeringsvärmare Göteborg - Montering och Service

Segerlöfs är specialister på fordonsvärme i bilar, husbilar, arbetsbilar. Vi utför originalmontering, service och felsökning på personbilar, terrängbilar, suv fordon, minibussar, transportbilar, husbilar,  lastbilar, bussar, ambulanser, entreprenadmaskiner & skogsmaskiner. Vi har varit en partner med Eberspächer & Webasto sedan 50-talet och utför snygga jobb och har lång erfarenhet av service och felsökning.

Dieselvärmare

Du vet väl att du kan eftermontera en dieselvärmare i efterhand. Hos Segerlöfs kan du få orginalmonterad dieselvärmare på nästan alla bilfabrikat.

Läs mer

Bensinvärmare

Det är som inga problem att låta en fackman eftermontera en bensinvämare, det görs varje dag och mycket för att det är bekvämt och sparar på bil & miljö.

Läs mer

Elektrisk värmare

Med en motorvärmare minskas motorslitaget, bränsleekonomin blir bättre, motorn startar lättare och färre skadliga avgaser släpps ut. Vi moterar Calix värmare.

Läs mer

Boka Service 

Kontakta oss gärna genom att skicka ett meddelande via vårt mejlformulär där du beskriver önskad service eller problemet närmare. Vi bekräftar snabbt din bokning. Vi finns för dig i Göteborg

Boka Service

HAR DU EN FRÅGA OM PARKERINGSVÄRMARE? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.