Montering och Service av Parkeringsvärmare Göteborg

Segerlöfs i Göteborg är specialister på fordonsvärme som parkeringsvärmare i bilar, husbilar och transportbilar. Vi utför originalmontering, service och felsökning på personbilar, terrängbilar, suv fordon, minibussar, transportbilar, husbilar, lastbilar, bussar, ambulanser, entreprenadmaskiner & skogsmaskiner. Vi har varit en partner med Eberspächer & Webasto sedan 50-talet och utför snygga jobb och har lång erfarenhet av montering, service och felsökning av parkeringsvärmare.

Bil utrustad med parkeringsvärmare som hjälper till att värma upp bilen och hålla bilen snö och isfri

Dieselvärmare

Du vet väl att du kan eftermontera en dieselvärmare i efterhand. Hos Segerlöfs kan du få orginalmonterad dieselvärmare på nästan alla bilfabrikat.

Montera dieselvärmare

Bensinvärmare

Det är som inga problem att låta en fackman eftermontera en bensinvämare, det görs varje dag och mycket för att det är bekvämt och sparar på bil & miljö.

Montera bensinvärmare

Elektrisk bilvärmare

Med en motorvärmare minskas motorslitaget, bränsleekonomin blir bättre, motorn startar lättare och färre skadliga avgaser släpps ut. Vi moterar Calix värmare.

Montera bilvärmare

Service Bilvärmare

Boka service av er bilvärmare via vårt mejlformulär där du beskriver önskad service eller problemet närmare. Segerlöfs i Göteborg finns här för dig och din bil.

Boka Service

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar vardagar under våra öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Diesel
Bensin
El-värmare

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.