Service husvagns- & husbilsvärmare, diesel, bensin & gasol |Segerlöfs

Segerlöfs erbjuder Felsökning, Service, Reperation, Reservdelar och Säljer nya brännare från Webasto, Ardic, Eberspächer och Wallas. Våra kunder är privatpersoner som husbilsförsäljare & husvagnsförsäljare, för oss är det viktigt att vara noggrann. Vi är kända bland husbilar & husvagnar för hög kvalitet och vi ställer höga krav på egna arbetet. Du tar ditt fordon eller skickar värmaren till oss, så sköter vi resten. Vi säkrar dig en nöjd kund, härlig husbilssemester eller husvagnssemester. Du kan med förtroende vända dig till Segerlöfs i Göteborg. Ring oss på 031-230700 eller gör en prisförfrågan online.

Service - husvagns- & husbilsvärmare

Ingen ska behöva frysa i husvagnen eller husbilen. Med underhållen värmare får du en behaglig och skön värme, dag som natt, året runt. Vi utför service på Webasto & Eberspächer värmare året om.

Boka tid

Felsökning - husvagns- & husbilsvärmare

Laga hellre än köp nytt. Vi hjälper dig felsöka din värme . De märken jag servar är bland annat Ardics värmare, Webasto samt även Thermics fotogenvärmare.

Boka tid

Försäljning - husvagns- & husbilsvärmare 

Med 70 år i branschen har Segerlöfs i Göteborg varit en knutpunkt där man fått hjälp med båtvärmare året om. Vi säljer nya Webasto, Wallas ,Eberspächer, Ardic mm. Välkomna till Segerlöfs.

Kontakta oss

HAR DU EN FRÅGA OM VÄRMARE HUSVAGN & HUSBIL? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.