Service husvagns- & husbilsvärmare, diesel, bensin & gasol |Segerlöfs

Segerlöfs erbjuder Felsökning, Service, Reperation, Reservdelar och Säljer nya brännare från Webasto, Ardic, Eberspächer och Wallas. Våra kunder är privatpersoner som husbilsförsäljare & husvagnsförsäljare, för oss är det viktigt att vara noggrann. Vi är kända bland husbilar & husvagnar för hög kvalitet och vi ställer höga krav på egna arbetet. Du tar ditt fordon eller skickar värmaren till oss, så sköter vi resten. Vi säkrar dig en nöjd kund, härlig husbilssemester eller husvagnssemester. Du kan med förtroende vända dig till Segerlöfs i Göteborg. Ring oss på 031-230700 eller gör en prisförfrågan online.

Husbilsvärmare med tillhörande produkter från Eberspächer.

Service - husvagns- & husbilsvärmare

Ingen ska behöva frysa i husvagnen eller husbilen. Med underhållen värmare får du en behaglig och skön värme, dag som natt, året runt. Vi utför service på Webasto & Eberspächer värmare året om.

Boka tid
Husbils- och husvagnsvärmare

Felsökning - husvagns- & husbilsvärmare

Laga hellre än köp nytt. Vi hjälper dig felsöka din värme . De märken jag servar är bland annat Ardics värmare, Webasto samt även Thermics fotogenvärmare.

Boka tid
Husvagns- och husbilsvärmare

Försäljning - husvagns- & husbilsvärmare 

Med 70 år i branschen har Segerlöfs i Göteborg varit en knutpunkt där man fått hjälp med båtvärmare året om. Vi säljer nya Webasto, Wallas ,Eberspächer, Ardic mm. Välkomna till Segerlöfs.

Kontakta oss

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar vardagar under våra öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Husbil
Husvagn