Bilinredning för transportbil, skåpbil & pickup | Segerlöfs EST. 1950

Välstrukturerade fordonsinredningar från Sortimo. Ökad produktivitet. Bättre ekonomi. Kombinera ihop inredningen för din transportbil. För maximalt utnyttjande av lastutrymmet.

 

Rätt utrustning, montering & service i helhetslösning - smarta lösningar

Sortimo bilinredning är mycket mer än bara en hylla i transport­bilens lastutrymme. Sortimo erbjuder lösningar för ökad produktivitet, bättre ekonomi och nöjda medarbetare, företagare och framför allt kunder.

Bilutrustning & bilinredning till din transportbil

Arbetsbil med bilinredning som passar perfekt för en hantverkare

Fordonsinredning från Sortimo ger ordning och struktur i transportfordonet och en överblick över medföljande arbetsmaterial. De är konstruerade så att den mobila arbetsvardagen blir professionellare, tryggare och mer ekonomisk. Det genomtänkta organiseringssystemet fungerar intuitivt, sparar mycket tid genom att verktygen är lätta att hitta och underlättar lastsäkerheten betydligt.

Arbetsbil med bilinredning på båda sidor

Vi skräddarsyr efter dina önskemål - prisförfrågan

Hantverkare
Transport
Annat

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.