Vi säljer och reparerar båtvärmare i Göteborg 

Segerlöfs erbjuder Felsökning, Service, Reperation och Säljer nya brännare från Webasto, Ardic, Eberspächer och Wallas. Våra kunder är privatpersoner som båtförsäljare och för oss är det viktigt att vara noggrann. Vär kända i båtbranschen för hög kvalitet och vi ställer höga krav på egna arbetet. Du tar med eller skickar värmaren till oss, så sköter vi resten. Vi säkrar en härlig båtsäsong och båtsemester. Skickar i hela Sverige. Returfrakt till självkostnadspris.

Värmare för båt som Segerlöfs erbjuder service på

Service - båtvärmare

Ingen ska behöva frysa ombord. Med underhållen båtvärmare får du en behaglig och skön värme, dag som natt, året runt. Vi utför service på Webasto & Eberspächer båtvärmare året om.

Prisförfrågan
Båtvärmare från Ardic

Felsökning - båtvärmare

Laga hellre än köp nytt. Vi hjälper dig felsöka din båtvärme . De märken jag servar är bland annat Ardics värmare, Webasto samt även Thermics fotogenvärmare.

Prisförfrågan
En båtvärmare från Webasto som du kan köpa från Segerlöfs

Försäljning - båtvärmare

Med 70 år i branschen har Segerlöfs i Göteborg varit en knutpunkt där man fått hjälp med båtvärmare året om. Vi säljer nya Webasto, Wallas ,Eberspächer, Ardic mm. Välkomna till Segerlöfs.

Kontakta oss

HAR DU EN FRÅGA OM BÅTVÄTMARE? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.