Kalibrering och montering av alkolås & alkotestare i Göteborg

Kalibrering av alkolås hos Segerlöfs

Dräger Alkotest

Idag räcker det inte bara att sälja alkomätare utan även kunna erbjuda tillgänglighet, kunskap, kalibrering och hög service till ett konkurrenskraftigt pris.

Kontakta oss

Montering av Dräger Alkolås

Vill du ha stenkoll på att alla fordon på ditt företag framförs av nyktra förare? Vi monterar Dräger alkolås i bilar, husbilar, lätta lastbilar, lastbilar och bussar. Då vänder du dig till oss.

Boka tid för montering av alkolås
Kalibrering och service av Alkotest i Göteborg

Kalibrering & service av Alkotest

En Dräger alkotest skall kalibreras var 12:e månad oavsett hur mycket eller lite den används, detta för att bibehålla sin mätnoggrannhet.

Boka tid för kalibrering av alkotest

HAR DU EN FRÅGA OM ALKOLÅS? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.