PASSA PÅ!! 40 till 50 % rabatt på alla AC / ACC Reservdelar

Gäller alla AC/ACC delar med årsmodell 2010 och äldre.

AC i bilen är en viktig del för ett skönt klimat i bilen, så se till att den fungerar som den ska

Reservdelar AC / ACC - Jubileumserbjudande då vi firar 70 år i år

Jubileums-erbjudande. Med anledning av Segerlöfs 70-årsjubileum erbjuder vi 40 till 50% rabatt på alla AC/ACC reservdelar från 2010 och äldre. Stort sortiment på lager och snabba leveranser i hela Sverige. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej beställningsvaror. Passa på. Vi finns på Hisingen i Göteborg, ca 10 minuter med bil från centrum.

Slå oss en signal på 031 - 230 700 eller använd formuläret nedan.

Snabb leverans av reservdelar AC / ACC

Snabba leveranser i hela Sverige, frakt till självkostnadspris tillkommer. (Ny kund betalar produkt i förskott + frakt)

 

Förfrågan, jag söker följande AC / ACC reservdel

Ingen fil vald

Expertis inom kylbilskonstruktion

Välkommen till Segerlöfs, din pålitliga partner när det kommer till kylbilar. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att bygga kylbil som uppfyller dina specifika behov. Drömmer du om att bygg din egen kylbil? Vi guidar dig genom varje steg, från design till färdigställande. Vårt team erbjuder även kylbilsservice för att säkerställa att din kyl bil alltid fungerar optimalt. Oavsett om du behöver kyl till bil eller fullständig service, är vi här för att hjälpa dig.

 

Kvalitetslösningar för kylaggregat bil

På Segerlöfs förstår vi vikten av att ha ett pålitligt kylaggregat bil. Våra tjänster inkluderar inte bara försäljning utan även service av kylaggregat för att säkerställa att ditt system alltid är i toppskick. Vårt team av experter hanterar montering kylaggregat med precision, så att du kan vara trygg i vetskapen om att ditt kylsystem är installerat korrekt.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.