AC-service & AC-reparationer i Göteborg

Proffs på felsökning & reparation med garanti

Vi är originalet avseende AC-service i Göteborg. Lämna ditt problem i seriösa händer, vi är specialicerade på AC & ACC i fordon. Segerlöfs har jobbat med AC-reparationer i Göteborg sedan 1978. Vår mer än 50-åriga erfarenhet av AC-reparationer har lett till mycket väl etablerade kontakter med leverantörer i hela världen. Vi utför vår AC-service på allt från vanliga bilar till transportbilar, husbilar och lastbilar. Vi hjälper dig med Volvo, VW, Audi, Mercedes, Toyota, Seat, Bmw mfl, gammalt fordon som nytt. Vi är proffset på ac felsökning & reparationer.

 

Detta ingår i vår AC-service:

Trycktest av systemet för att kontrollera otätheter,  Kontroll av rör, Kontroll av anslutningar, Kontroll av samlingspunkter, Kontroll av fastsättning, Kontroll av kompressor, Kontroll av drivrem och fläkt, Tömning och torkning av systemet, Vakuumtest, Påfyllning av eventuell extra köldmedium, Spårmedel och kompressorolja, Test av kylegenskap innan och efter service, Professionell mekanisk rådgivning via Segerlöfs.

Ac service / reparation 2095 kr inkl. moms - proffs på Ac 

Kontroll eventuellt läckage & felsökning
1. Kontroll AC/ACC

2. Kompressor startar

3. Kontroll gas i system

4. Tömmer system / trycktestar /fyller

5. Konstatera ev problem / offert reparation

6. Fyller på med gas inkl. spårmedel

Kund testkör nu bilen under 4-5 veckor

Gratis efterkontroll

7. Om problem kvarstår. felsöker efter läckage /fel och erbjuder gratis offert för reparation av AC / ACC.

 

Kostnad för eventuell reparation tillkommer, pris beroende på fel. Priset 2095 kr är "gamla" gasen (R134a) med 600 g, En lite nyare bil med "nya" gasen (R1234yf) med 500 g kostar det med moms 2938:-.

Tidsbokning AC service

AC/ACC: Service & Eftermontering - Prisförfrågan eller boka tid

Anställd på Segerlöfs utför en AC-service på en bil.

Saknar du riktig effekt i din klimatanläggning? AC-system behöver normalt ses över med jämna mellanrum för att fungera optimalt. Vi på Segerlöfs bilutrustning har lång erfarenhet av att fylla på AC, felsöka och reparera fel på AC/ACC. Välkommen att boka tid för påfyllning och service av klimatanläggningen i din bil. För prisförfrågan eller boka tid. Klicka HÄR

 

Eftermontering & service av AC & värmare i husbil & båt

Vi på Segerlöfs säljer och eftermonterar AC i bodelen i din husbil. Kontakta gärna oss för en offert. – boka tid  idag

 

Vi utför även husbilsservice! Din husbil bör lämnas in för AC-service och underhåll värmare inför varje säsong för att se till att allt fungerar bra inför årets resor. Vi går igenom alla kontrollpunkter och kan byta ut de delar som behövs kring din ac eller bovärmare.

AC-reservdelar - stort sortiment hemma på hyllan

Vi erbjuder helentreprenad på eftermontering av AC & ACC, både chassi som originalskåp. Vi kan även erbjuda ett stort utbud av AC- & ACC-reservdelar till de allra flesta bilmodeller. Segerlöfs i Göteborg säljer, monterar och servar specialutrustning till transportbilar samt andra fordon. Med mer än 65 år i branschen är vi din självklara leverantör av professionella helhetslösningar för bilar såsom Volvo, Audi, Mercedes-Benz, Fiat, Citroën mfl. Få den hjälp just din verksamhet behöver – boka tid idag.

HAR DU EN FRÅGA? - LÄMNA DITT DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar vardagar under våra öppettider.

Ny kund
Kund sedan tidigare

Expertis inom kylbilskonstruktion

Välkommen till Segerlöfs, din pålitliga partner när det kommer till kylbilar. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att bygga kylbil som uppfyller dina specifika behov. Drömmer du om att bygg din egen kylbil? Vi guidar dig genom varje steg, från design till färdigställande. Vårt team erbjuder även kylbilsservice för att säkerställa att din kyl bil alltid fungerar optimalt. Oavsett om du behöver kyl till bil eller fullständig service, är vi här för att hjälpa dig.

 

Kvalitetslösningar för kylaggregat bil

På Segerlöfs förstår vi vikten av att ha ett pålitligt kylaggregat bil. Våra tjänster inkluderar inte bara försäljning utan även service av kylaggregat för att säkerställa att ditt system alltid är i toppskick. Vårt team av experter hanterar montering kylaggregat med precision, så att du kan vara trygg i vetskapen om att ditt kylsystem är installerat korrekt.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.