Vi reparerar din AC /ACC eller klimatanläggning i ditt fordon

Segerlöfs har jobbat med ac reparationer sedan 1978. Vår mer än 50-åriga erfarenhet av ac reparationer har lett till mycket väl etableradekontakter med leverantörer. Vi kan därför erbjuda ett stort utbud av ac & acc reservdelar till de allra flesta bilmodeller.


Stort sortiment reservelar hemma på hyllan - Ring 031 - 230700 - Fyndhörna

Vi erbjuder helentreprenad på eftermontering av ac & acc an, både chassi som originalskåp. Segerlöfs i Göteborg säljer, monterar och servar specialutrustning till transportbilar samt andra fordon. Med mer än 65 år i branschen är vi din självklara leverantör av professionella helhetslösningar för bilar såsom Volvo, Audi, Mercedes-Benz, Fiat, Citroën mfl. Få den hjälp just din verksamhet behöver – Kontakta oss idag. FIRA MED OSS!! Vi fyller 70 år iår och det firar vi genom att erbjuda Gratis AC / ACC kontroll. Gäller tom 31/3-20.

Önskar ett prisförslag

AC/ACC: Service & Eftermontering

Vit bil

Saknar du riktig effekt i din klimatanläggning? AC-system behöver normalt ses över med jämna mellanrum för att fungera optimalt. Vi på Segerlöfs bilutrustning har lång erfarenhet av att fylla på, felsöka och reparera fel på AC/ACC. Välkommen att boka tid för påfyllning och service av klimatanläggningen i din bil.

Vi eftermonterar även AC/ACC i alla kända bilfabrikat med originaldelar. Bilen ser ut som den lämnats från fabrik med AC/ACC. Kontakta oss idag.