AC-service Göteborg

Proffs på felsökning & reparation med garanti

Vi är originalet avseende AC-service i Göteborg. Lämna ditt problem i seriösa händer, vi är specialicerade på AC & ACC i fordon. Segerlöfs har jobbat med AC-reparationer i Göteborg sedan 1978. Vår mer än 50-åriga erfarenhet av AC-reparationer har lett till mycket väl etablerade kontakter med leverantörer i hela världen. Vi utför vår AC-service på allt från vanliga bilar till transportbilar, husbilar och lastbilar.

 

Detta ingår i vår AC-service: Trycktest av systemet för att kontrollera otätheter,  Kontroll av rör, Kontroll av anslutningar, Kontroll av samlingspunkter, Kontroll av fastsättning, Kontroll av kompressor, Kontroll av drivrem och fläkt, Tömning och torkning av systemet, Vakuumtest, Påfyllning av eventuell extra köldmedium, Spårmedel och kompressorolja, Test av kylegenskap innan och efter service, Professionell mekanisk rådgivning via Segerlöfs.

 

 

AC/ACC: Service & Eftermontering - Prisförfrågan eller boka tid

Saknar du riktig effekt i din klimatanläggning? AC-system behöver normalt ses över med jämna mellanrum för att fungera optimalt. Vi på Segerlöfs bilutrustning har lång erfarenhet av att fylla på AC, felsöka och reparera fel på AC/ACC. Välkommen att boka tid för påfyllning och service av klimatanläggningen i din bil. För prisförfrågan eller boka tid. Klicka HÄR


Eftermontering & service av AC & värmare i husbil & båt

Vi på Segerlöfs säljer och eftermonterar AC i bodelen i din husbil. Kontakta gärna oss för en offert. – boka tid  idag

Vi utför även husbilsservice! Din husbil bör lämnas in för AC-service och underhåll värmare inför varje säsong för att se till att allt fungerar bra inför årets resor. Vi går igenom alla kontrollpunkter och kan byta ut de delar som behövs kring din ac eller bovärmare.

AC-reservdelar - stort sortiment hemma på hyllan

 

Vi erbjuder helentreprenad på eftermontering av AC & ACC, både chassi som originalskåp. Vi kan även erbjuda ett stort utbud av AC- & ACC-reservdelar till de allra flesta bilmodeller. Segerlöfs i Göteborg säljer, monterar och servar specialutrustning till transportbilar samt andra fordon. Med mer än 65 år i branschen är vi din självklara leverantör av professionella helhetslösningar för bilar såsom Volvo, Audi, Mercedes-Benz, Fiat, Citroën mfl. Få den hjälp just din verksamhet behöver – boka tid idag.

HAR DU EN AC FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi ringer upp vardagar under våra öppettider.

Segerlöfs Bilutrustning AB
Ovädersgatan 5

418 34 Göteborg

Orgnr. 5562609775

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Segerlöfs Bilutrustning AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Segerlöfs Bilutrustning AB.