Klimatanläggning & kylaggregat till bil och lastbil

Få en effektiv klimatanläggning eller ett rejält kylaggregat till lastbilen, din privata bil, eller husbilen. Vår verkstad hjälper dig med allt, från montering och reparation till service av både värme och kyla. 

Eftersom vi har arbetat med kylanläggningar för transportbilar ända sedan 1990 kan vi leverera anläggningar för både små och stora kyl- och frysbehov. Vi installerar dessutom värme för hytt och lastutrymme. Vi på Segerlöfs representerar bl.a. Thermo King på den tunga sidan och Diavia, Frigosoft/Webasto på den lätta sidan. Oavsett vad du än behöver kan du därför vända dig till oss för hjälp.


Rätt utrustning, montering & service i helhetslösning

Vi erbjuder helentreprenad på byggnation av kylbilar och frysbilar, både chassi som originalskåp. Segerlöfs i Göteborg säljer, monterar och servar specialutrustning till transportbilar samt andra fordon. Med mer än 65 år i branschen är vi din självklara leverantör av professionella helhetslösningar för fordon och kylbilar av olika slag.

Få den hjälp just din verksamhet behöver – Kontakta oss idag.

Kylbil - Transportkyla

Vit lastbil på en väg

Vi bygger skåp ihop med kylaggregat som täcker alla behov. Oavsett bilmodell, skåpstorlek och effektkrav får du alltid rätt lösning genom oss. För att kylaggregat ska bibehålla sin driftsäkerhet är det viktigt med regelbunden och korrekt utförd service. 

På Segerlöfs har vi mångårig erfarenhet inom området: allt från nybyggnationer, eftermonteringar och felsökningar till reparationer och service. Vi är helt enkelt experter på transportkyla. Segerlöfs bilutrustning levererar driftsäkra arbetsfordon. Kontakta oss idag.

Personbil – AC/ACC: Service & Eftermontering

Vit bil

Saknar du riktig effekt i din klimatanläggning? AC-system behöver normalt ses över med jämna mellanrum för att fungera optimalt. Vi på Segerlöfs bilutrustning har lång erfarenhet av att fylla på, felsöka och reparera fel på AC/ACC. Välkommen att boka tid för påfyllning och service av klimatanläggningen i din bil.

Vi eftermonterar även AC/ACC i alla kända bilfabrikat med originaldelar. Bilen ser ut som den lämnats från fabrik med AC/ACC. Kontakta oss idag.